در این مجموعه با هنرمندان هنگام انجام کارهای روزمره در فضای کارگاهشان همراه میشویم، مراحل مختلف تولید یک اثر هنری را از نزدیک مشاهده میکنیم و با رویکردهای خلاقانهشان آشنا میشویم.
افسون در این قسمت از برنامه، هنر جمعآوری و کلاژسازی را با ما در میان میگذارد. او با استفاده از مجلات قدیمی، اشیاء و گیاهان یافت شده، روایتهای منحصر به فردی را با آثار هنری خود خلق میکند.
یونس فقیهی نقاشیهای خود را با ترکیب فرمهایی از حروف و رنگهای زنده خلق میکند. او در این قسمت نشان میدهد که چگونه آب نقش مهمی در نقاشی او دارد در حالی که از ابزار دستساز خاصی برای خلق نقاشی استفاده میکند.
مهسا صلالی یک پیانیست آموزش دیده کلاسیک است که پرفورمانس و رقص معاصر هنر اصلی اوست. در این قسمت او روش خلاقانه خود در اجرای بداهه با پیانو، رقص و شعر را با ما به اشتراک می گذارد و درباره اهمیت زن در آثار خود توضیح میدهد.
تجلی کشاورز، در ذهن دانشمند اما در دل شاعر و نویسندهای است که از اساطیر یونان، طبیعت و ادبیات کلاسیک فارسی تاثیر میگیرد. در این قسمت او با سفری به زندگی خلاق خود ما را با مراحل خلق شعرهایش بیشتر آشنا میکند.
کلمات، رنگ ها و تکرار عناصر اصلی در نقاشیهای حانیه دلکروا هستند. او با پس زمینهای که در رشته روانشناسی دارد، در این قسمت درباره روند اجرا و تفکر الهامبخش کارهای هنری خود با ما صحبت میکند و مراحل خلق یکی از کارهایش را به نمایش میگذارد.
نقاشی و عکاسی از ابزارهای اصلی کار خلاقانهی آزاده قطبی هستند. او در استودیوی خود به ما نشان میدهد که چگونه و چرا با برش و پیچاندن سطح اثر هنری چه بوم باشد چه عکس٬ در کار خود مداخله میکند تا مفهومی تازه خلق کند.
اسبها سوژه اصلی بسیاری از عکاسیهای هنری دلال برای چندین سال هستند. او در خانه-استودیواش به ما نشان میدهد که چگونه از طبیعت الهام میگیرد تا با عکاسیاش لحظات بینظیری را ثبت کند.
بابک کاظمی با ترکیب عکس با اشیاء پیداشده، عکاسی را وارد زندگی روزمره میکند. او با ساخت دوربین یا استفاده از تکنیکهای سادهی چاپ، به ما نشان میدهد که تا چه اندازه میتوان در عکاسی مبتکر بود. در این قسمت از «در کارگه هنرمندی»، او یکی از روشهای قدیمی چاپ برای خلق کارش را اجرا میکند.
نقاشیهای فیگوراتیو نازنین مرادی متاثر از قدرت زنان اسطورهای و معاصر است. در این قسمت او ما را با مراحل مختلف خلق یکی از کارهای اخیر خود آشنا میکند و درباره اهمیت تکنولوژی و بدن در هنر خود صحبت میکند.
عامل تکرار نقشی حیاتی در نقاشیها و مجسمههای بیژن دانشمند دارد. در این قسمت او در آتلیهاش به ما نشان میدهد که چگونه با نقاشی کردن صدها کوه دماوند به رنگهای مختلف این نماد بزرگ ایران را گرامی میدارد.
ندا حائری برای خلق نقاشهای انتزاعی خود ادبیات و شعر را به رنگ و فرم ترجمه میکند. در این قسمت او مراحل ساخت رنگ فیروزهای با رنگدانههای طبیعی را برای خلق یکی از نقاشیهایش ارائه میدهد.
هانا شهنواز علاقه عمیقی به معنویت، تصوف و ادبیات فارسی دارد که او را به مینیاتور کشانده است. در این قسمت او رنگ و مواد خاصی را که برای خلق آثارش استفاده میکند به ما نشان میدهد و ما را با مراحل نقاشی مینیاتور آشنا میکند.